Sørvest Asia i perspektiv

Internasjonal dag for mobilisering i solidaritet med de egyptiske og tunisiske revolusjonene den 5. februar 2011

Posted by Fredsvenn den februar 8, 2011

https://i1.wp.com/nimg.sulekha.com/others/thumbnailfull/canada-egypt-protest-2011-1-29-18-22-37.jpg

Global mobilization in support of Egyptian uprising

Internasjonal dag for mobilisering i solidaritet med de egyptiske og tunisiske revolusjonene den 5. februar 2011.

Mens forhandlingene pågår under bordet mellom USA, regjeringsmedlemmer nære til Mubarak og opposisjonen har egyptiske aktivistgrupper i de siste dagene bedt omat det  internasjonale samfunn viser sin solidaritet til det opprøret som har pågått fra og med den 25. januar, med et høydepunkt fra og med Vredens dag den 28. januar 2011 og frem til nå.

Deres opprop er en beskjed til alle dem som tror på frihet i verden: ”Vi trenger solidariteten til de som støtter krevene og håpene til det egyptiske folk.” De ber oss om at vi uttrykker protest mot våre medskyldige vestlige hypokritiske regimer, og da hvedsakelig USAs regjering, som har støttet tyrannen Mubarak.

Alle i hele verden oppfordres nå å svare på deres opprop. Det er nå essensielt at vi umiddelbart protesterer foran egyptiske ambassader eller konsulater, være seg i foran Det hvite hus og alle USA allierte regimer, slik som Frankrike, Italia, Storbritannia, og i alle andre medskyldige regimer.

Det vil derfor bli avholdt internasjonal dag for mobilisering i solidaritet med de egyptiske og tunisiske revolusjonene den 5. februar 2011 utenfor parlamentsbygninger og maktsentra som har sammensverget med diktaturregimer, samt utenfor ambassader og konsulater.

Betydningen av internasjonale solidaritetsaksjoner rundt om i verden kan ikke bli overvurdert. Det sender en beskjed til millioner av egyptere om at deres mot og bestemthet er til inspirasjon for oss alle. Og det sender en beskjed til våre egne regjeringer om at de må kreve at Mubarak går av umiddelbart.

Det å lage generaliserte erklæringer hvor man tar avstand fra volden, slik som har vært gjort av vestlige politikere, er ikke nok, og da især ikke fra regjeringer, som i likhet med de før dem, frem til nå har støttet Mubaraks tyrani.

Tony Blairs erklæring at Mubarak er «umåtelig modig og en god kraft» var ikke kun mer raving fra den tidligere statsministeren: det var frem til det egyptiske opprøret synet til alle britiske statsministre.

Det vil finne sted flere hundre demonstrasjoner i byer over hele kloden, fra USA til Libanon, fra Venezuela til Nederland, fra Kanada til Tyrkia, fra Australia til Vestbredden og Gaza.

Feb. 4: Rallies for Egypt continue! Call for Action

The Middle East’s freedom train has just left the station

Robert Fisk: Blood and fear in Cairo’s streets as Mubarak’s men crack down on protests

Interview with an anarcho-communist activist in Freedom Square in Cairo

Al Jazeera.net – Blog

Urgent call from the Egyptian demonstrators who are defending their country and for their right to live a free respectable life

We appeal to all human rights organizations and to all the defenders of freedoms and human rights and all the free honorable media inside and outside Egypt to interfere immediately and support our peaceful demonstrations from the savage attack of the security against the demonstrators using all kinds of weapons, knives, gas bombs and Molotov bombs electric sticks to spread fear among the demonstrators and this is illegal in any place in the world and against all human rights concepts.

The victims till now today are 230 victims, killed and injured… and the security is protecting those criminals.

It’s worth mentioning that the government has closed the internet and the mobile phone networks and many headquarters of different channels to ensure that our voice won’t reach the media and people….

We need the help and support of all human rights organizations and all defenders of freedom all over the world to stop this massacre…

What’s happening in Egypt now is a crime against humanity

Please Show your solidarity and Support….

April 6 Youth Movement

April 6 Movement Facebook group page

April 6 Movement Blog

Reklamer

Én kommentar to “Internasjonal dag for mobilisering i solidaritet med de egyptiske og tunisiske revolusjonene den 5. februar 2011”

  1. […] Internasjonal dag for mobilisering i solidaritet med de egyptiske og tunisiske revolusjonene den 5. … […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: